Miért kellett Júlia életét tönkretenni?

Julcsi_4Én már semmit nem szeretnék Magyarországon Júliáról megjelentetni. Nem látom értelmét. Kivételesen egy kérésnek még eleget teszek.

Lassan 4 éve lesz, hogy egy budapesti gyermekkórházban azzal az indokkal tagadták meg Júlia kivizsgálását, hogy “ilyen gyerekekre”, mint a kislányom, nincs pénz Magyarországon. Ebben az a végtelenül elszomorító, hogy először minden eszközzel rábeszélnek – akár kényszerítenek is – arra, hogy beoltasd féltett gyermekedet – majd ha nem az elvárt egészségjavulással reagál az oltásokra, hanem tönkremegy az egészsége – akkor ráadásul még azért is elkövetnek mindent, hogy a családodat is szétrombolják. A legkegyetlenebb módszerekkel akarnak rávenni arra, hogy a kukába hajítsd mindenekfelett szeretett gyermekedet.

2 és fél éve, hogy összepakoltunk és elköltöztünk “nyugatabbra”. Itt sem egyszerű a helyzet, szép csendben kell keresgélni, de lassan összeáll a kép, az elkeserítő valóság:

Manapság rengeteg gyermek küzd rendszeresen visszatérő gyulladásos betegségekkel (főként mandula-, és fülgyulladással, asztmával, diabétesszel, allergiákkal, táplálkozási gondokkal, idegrendszeri éretlenséggel, viselkedési-, beszéd-, és tanulási zavarokkal, autizmussal). Az utóbbiakat csak úgy nemes egyszerűséggel értelmi fogyatékosnak szokták elnevezni és – mint egy értéktelen tárgyról – lemondanak róluk az orvosaink, a szakemberek nagy része. A szülőknek pedig bemesélik, hogy ez egy sajnálatos génhiba vagy vírusfertőzés miatt kialakult állapot, amelyen nem lehet változtatni… Ha ezt a szülő elhiszi, a gyermek örökre elveszett!

HOGYAN KERÜLT EGY AFRIKAI PATKÀNY VÌRUSA A GYERMEKEMBE???

Julcsi_2Születésekor még nem volt lebénulva Julcsa. Tónus volt a kis kezecskéiben, markolt.  2200 grammal és 47 cm-el jött e világra, friss, magzati CMV fertőzéssel. Aki nem ismeri a Cytomegalo vírust, nézzen utána az interneten, milyen borzalmas következményei lehetnek!

TITOKBAN, a tudtomon kívül és az engedélyem nélkül, a 2. napon még a kórházban beoltották TBC ellen a házimacska méretű kislányomat, pedig beteg gyereket szigorúan tilos oltani, főleg egy élő kórokozókat tartalmazó oltóanyaggal. Minden ember szervezetében vannak rejtőzködő kórokozók – amik csak arra várnak, hogy az immunrendszer legyengüljön, és azonnal támadnak! Nemrég hallottam egy magyar orvostól, hogy a TBC elleni BCG oltás nem csak azért felesleges, mert már a WHO sem ajánlja, hanem azért is, mert az Afrikában gyakori tuberkolózis baktériumból tenyésztik, nem pedig abból a törzsből, amit esetleg Európában lehet elkapni!

Julcsi_11Júlia az oltás után gyakorlatilag mozgásképtelenné vált. Azóta rengeteg orvos látta az akkori képeit, és mindannyian egyetértettek abban, hogy TILOS lenne egy még fejletlen, éretlen, vírussal terhelt testet és idegrendszert idegen baktériumokkal, nehézfémekkel terhelni! A születés után a babának még a kinti léthez, az önálló élethez kellene alkalmazkodnia – és nem súlyos betegségekkel harcolnia! Az már csak egy “nevetséges” információ, hogy Júlia babakorongja – amely a születés utáni vérvizsgálat eredményeit őrzi – “eltűnt”, így nem lehet bizonyítani, hogy CMV-vel született! Az orvosok nem voltak hajlandóak Júlia állapotával foglalkozni. Várjunk, majd csak összeszedi magát! Sajnos nem így történt. Kértem privát alapon vizeletvizsgálatot az akkori Epidemiológiai Intézetben – megerősítették a CMV fertőzöttséget, de ez senkit nem érdekelt…

Julcsi_12Júlia egy évig csak feküdt. Nem tudta tartani a fejecskéjét, képtelen volt megfordulni. Ha hasra tettem, ösztönösen megemelte volna a fejét, rettenetes fájdalmai voltak, amelyek sajnos a mai napig megmaradtak…

Akkoriban nagyon “divatos” volt egy idős hölgy tornája. Elmentünk hozzá is. Annyit mondott, hogy szerinte tolókocsiban fogja leélni a gyerek az életét, de azért járjunk hozzá, hátha segíthet. Egyetlen jó meglátása azért volt: „Ha jót akar a gyereknek, nem oltatja be többet…!”

Julcsa babát hónapokig gyötörték, rettenetes fajdalmai voltak szegénynek, majd kijelentették, hogy csak lusta, szimulál, és nem akar mozogni. Egyéves volt, amikor egy erdélyi hölgy – a védőnőnk tanácsára – elkezdett vele foglalkozni. Akkori állapota, amit senki nem akart észrevenni:

 • Súlyos gerincferdülés
 • Csigolya összeomlása sok fekvéstől gyakorlatilag összecsúsztak a csigolyái és ettől is mozgásképtelenné válik a baba.
 • Medence összecsúszása mozgáshiánytól Júlia medencéje becsúszott és nem tudta külön-külön mozgatni a lábait
 • Teljes hipotónia
 • A nyaki részen a gerinc mellett futó idegszálak csomókban felhurkolódtak, rettenetes fájdalmakat okozva Júliának

Julcsi_1Kis kezeit nem tudta behajlítani, hónapokig így „álltak”. A kezelés napi 2-3 óra fájdalommentes masszírozásból és nyújtásból állt. Julcsi baba 3 hét múlva szaladt… Boldog voltam! Az orvosok persze nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy ettől a kezeléstől javult az állapota. Spontán (csodás) gyógyulást emlegettek, a gyógyítót pedig megalázták: tudatlan, hozzáértés nélküli kuruzslónak hívták – az volt a legfőbb bajuk vele, hogy nem rendelkezett orvosi diplomával. Egy neurológus “szakember” kedvesen csak annyit mondott, nem lehetett az a bénulás olyan súlyos, ha 3 hét alatt rendbe lehetett hozni. Őszintén remélem, hogy sokan fognak a sorok között olvasni, és felismerik, mennyi cinizmus, megalázás, kegyetlen megjegyzés és nulla segíteni akarás van ezekben a kijelentésekben…

Ha már a durva megjegyzéseknél tartunk… Júlia 2,5 éves volt, amikor észrevettük, hogy nem figyel ránk. A hallásvizsgálat szinte teljes siketséget mutatott ki nála. A hallókészülék nem segített, mert működésképtelen volt – de ezt 5 évig nem vették észre a “szakemberek”! Mindenáron rá akarták húzni Júliára az autista diagnózist. Amikor kértem, hogy ne lottózzunk a diagnózisokkal, hanem vizsgálják ki rendesen a gyermeket, 2 válasz érkezett:

 • Az egyik budapesti neurológus – akit “Istenként” tisztelnek a magyar anyukák csak annyit mondott, hogy nincs értelme CT-t vagy MRT-t  csinálni, ugyanis  sokba kerül, és nem tudnánk meg belőle többet…
 • Egy fül–orr-gégèsz főorvosnő pedig “csupa szeretettel” azt ajánlotta: “Ha gondolja, felboncolom a gyerekét, akkor belenézünk a fejébe és megtudjuk, mi a baja…” Mondjam? Miután kijöttünk Ausztriába, TB-re 1 altatás alatt, kb. 1,5 óra alatt elvégezték az MR, a CT és a BERA vizsgálatokat.

Júlia 3.5 éves volt, amikor újra köteleztek minket az oltásra, pedig ismerték az előzményeket és tudták, hogy nincs kivizsgálva, alig hall valamit, nehezen beszél és hiperaktív tüneteket mutat. Nagyon aggódtam, hiszen már akkor is lehetett hallani arról, hogy az oltások komoly egészségkárosodást okozhatnak… Az MMR oltás pedig teljes siketséget eredményezhet!!!

Felkerestem a szakhatóságokat. Elmeséltem nekik, hogy Júlia 1 évig nem tudott mozogni. Azt a “megnyugtató” választ kaptam, hogy: „igen, tisztában vannak azzal, hogy az oltások hipotóniát okozhatnak, de AKKOR IS BE KELL OLTANI A GYEREKET!”

A Gyerekvédelmi Hatóság minden nap felhívott telefonon, üvöltöztek, fenyegetőztek, a végén már a lakásunk ajtaját rugdosták!

Az akkori háziorvosunk krimibe illő, előre kitervelt, önző szándékkal vette el Júliától az értelmes és egészséges élet utolsó reményét is! Egyszerre adta be neki az MMR + DtaP oltásokat! Egyszerre 3 súlyos betegség élő vírusait és toxinjait, nehézfémekkel és egyéb mérgező (vegyi) segéd anyagokkal…. Mikor találkozik a szervezet 6-9 életveszélyes vagy akár halálos betegséggel egyszerre? Mikor kerülhet bele egyszerre ekkora terhelés? Nincs az az ember, amelyik ezt károsodás nélkül átvészeli, még ha legyengített kórokozókról és az oltóanyagokban jelen lévő segédanyagokról van is szó!

1 oltás volt megbeszélve, erre az orvos átrohant a gyerek másik karjához és beadott neki még 1 oltást. Az indoka annyi volt: elege lett belőlünk és nem akar a továbbiakban hadakozni az ÁNTSZ-el. Ennyi elég volt neki ahhoz, hogy tönkretegye már amúgy is gyengélkedő lányomat. Ennyit ér egy gyerek élete Magyarországon.

Júlia azóta beszédre és tanulásra alkalmatlan, és sajnos valóban kialakultak a valódi autisztikus tünetek is nála. Az oltás napja után hónapokig nem aludt, nem evett, csak öklendezett vagy hasmenése volt. Hosszú ideig nem ismert meg minket, őrjöngött, kiabált, tépte a haját és minden ok nélkül ránk támadt. A védőnő csak lesajnálóan mosolygott és be akarta beszélni nekem, hogy ez teljesen “normális”. A legtöbb baba “feszült” lesz egy ideig az oltások után – szedjünk nyugtatót. Én is, mert úgy gondolja, feleslegesen aggódom az oltáskárosodás miatt…

Az orvosok szerint kitört a dackorszak, amit nem vagyok hajlandó elfogadni…
Mint most évekkel később kiderült, az oltások – főleg az MMR -, mivel élő vírusokat tartalmaz, gyakorlatilag “legyalulta” Julcsa bélrendszerét. Megszűnt a bélflóra, eltűntek az emésztőenzimek, a rossz baktériumok elszaporodásával kialakult a “szénhidrát mánia”. Júlia évekig csak édességet és péksüteményt akart enni. A pusztítás akkori szintje nem volt elég a magyar hatóságoknak. 2 hónap múlva beadtak neki egy ismétlő DtaP oltást. Szó szerint megkapta szegénykém a kegyelem-döfést.

A duplaoltásnak semmi értelme nem volt! Ausztriában és Németországban is bebizonyították, hogy Júlia szervezetében nincs DTaP oltás hatására kialakult antitest! DE – a legmagasabb mérhető szinten – megtalálható Julcsi szervezetében az összes idegrendszert és immunrendszert károsító – oltóanyagból származó – alumínium és más nehézfém.

Kétségbeesésemben a sajtóhoz fordultam. Éreztem, hogy itt valami nagyon nincs rendjén! Mivel korábban rendszeresen dolgoztam a sajtónak, engem akkor még nem bántottak a kollégáim. Megjelent a cikk az egyik napilapban, és jelentkezett nálam Labant Csaba – az Oltáskritikus Életvédők szülői szövetségének akkori vezetője. Nevét imáimba foglalom, szívem minden szeretetével és tiszteletével reménykedem abban, hogy a családja számára pozitív döntés születik tragédiájuk kapcsán. Csaba hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen anyagok vannak az oltásokban és hogyan károsíthatják meg a szervezetet. Határozottan állíthatom, neki köszönhetjük, hogy Júlia még életben van.

Julcsi_5A lányom 10 évesen egy 5-6 éves gyermek értelmi szintjén él. De legalább él. Sokáig kerestem az okokat, és úgy gondolom, most már nagyon közel járunk az igazsághoz. 10 évembe tellett összerakni a képet. Íme, a lista az oltások lehetséges következményeiről és amiből “összeáll” a kislányom “értelmi fogyatékossága”: Júlia egészségi állapota és külföldi kivizsgálási eredményei magukért beszélnek – és igazolják Labant Csaba aggodalmait. Különösen ajánlom orvos, oltás és gyógyszerimádó “szakemberek”, gyógypedagógusok, tanárok, óvónők és VÉDŐNŐK figyelmébe, akik szinte mániákusan beszélik rá – vagy kényszerítik a szülőket – az oltásokra és előszeretettel teszik pokollá Magyarországon a gyermekek és a családok életét!

A gyulladásoknál ne essen senki kétségbe, ezek nem aktív, fertőző vírusok, hanem passzív kórokozók, amelyek aktívan (oltásokkal) kerültek Júlia szervezetébe!

 • Agyhártyagyulladás
 • Agyideg-gyulladás a pókháló idegig
 • 8. Agyideg – halló-idegsorvadás
 • Agyhártya keményedés, elhalás
 • SZERZETT genetikai károsodás (!!!)
 • 2 agyfélteke közötti működési zavar
 • Teljes legaszténia – tanulási képtelenség
 • Parkinson kórra jellemző állapot
 • Súlyos halláskárosodás, halló-idegsorvadás
 • Közepes szintű látásromlás
 • LASSA FEVER ( afrikai patkány által terjesztett vírus) ?!
 • Súlyos, aktív influenza vírus
 • Borrelia vírus (Lyme-kór)
 • HIGANY ÈS ALUMINIUM a mérhető legmagasabb szinten az oltásoktól
 • Idegrendszeri éretlenség
 • Gerincvelő károsodás az oltóanyag felhalmozódás miatt
 • Oltási blokk – oltóanyag felhalmozódás a 7. csigolyában
 • Lordózis, gerincferdülés
 • Orr-melléküreg gyulladás
 • Középfülgyulladás
 • Mandula-, torok- és gégefedő gyulladás
 • Fogínygyulladás
 • Teljes belső emésztőrendszeri gyulladás – ötszöröse az elfogadható legmagasabb értéknek
 • Bélflóra károsodás, epe-és májműködési zavar
 • Emésztőenzimek hiánya
 • Súlyos B-vitamin és ásványi anyag  hiány
 • Allergiák: kazein, gabonák, fruktóz, olajok – gyakorlatilag szinte mindenre érzékeny. A vizsgálatok alapján elvileg csak csirkehúst, amarantot, zöldféléket ehet
 • Vesemedence gyulladás
 • Húgyhólyag gyulladás
 • Inkontinencia
 • Bal oldali részleges agyfélteke bénulás
 • Károsodás az agykéregben és a fehérállományban.

És ez még csak a jéghegy csúcsa: a jelenleg kimutatható kórokozók és elváltozások. Ki tudja, mi van még szegény gyermekeinkben, amiről nem is tudunk?

Egy német orvos mesélte, hogy beoltott egy tökéletesen egészségesnek látszó 13 éves sportoló fiút tetanusz-torokgyík-szamárköhögés elleni kombinált oltással (DTaP). A fiatal fiú néhány nap múlva összeomlott – szívelégtelenséggel hónapokig feküdt kórházban, mire megtalálták a baj okát: a CMV (Cytomegalia vírus) megbújt a szívizomban. Semmi panaszt nem okozott nála addig a pontig, amíg rá nem oltottak! A DtaP oltás a maga baktérium toxinjaival és segédanyagaival viszont már olyan támadást jelentett a fiú immunrendszerének, hogy nem tudott többé védekezni a szervezete. Szívizomgyulladás lett a következménye. Azonban, mielőtt haza engedték volna, beadtak neki még egy ismétlő oltást – és szegény fiú 2 óra múlva, még a kórházban belehalt a beavatkozásba.

Meg kellene érteni végre az orvosoknak és a szülőknek – Magyarországon (is) – hogy az oltásokról nem lehet hitgyülekezeti szinten beszélni! Nem az a lényeg, hogy ki mit mond, mit tanult vagy miben hisz, a lényeg a minden emberre külön-külön jellemző egyedisége, a szervezet egyedülállósága és a beavatkozásra adott egyedi válaszreakciók.

A testünk jelez és ezekre a segélykiáltásokra kellene odafigyelni – és nem a törvényekben szabályozott rendeletekre! Rengeteg beteg gyerek van Magyarországon és a szülők nem akarnak kilépni az oltások fojtogató börtönéből. Attól érzik magukat biztonságban, attól tartják magukat jó szülőnek, ha nem gondolkodnak, hanem kisgyerek szintre süllyedve, vakon követik a védőnő vagy az orvosok utasításait? Sokan addig oltatják a gyereküket, amíg súlyos beteg nem lesz, de akkor sem engednek ebből az idejétmúlt felfogásból – miszerint az oltás véd és az oltás biztonságos. Pedig az orvos nem szent, hanem egy ember, aki tanult valamit az egyetemen és kritika nélkül fogadja el azt, különös tekintettel a hatóságok által rájuk gyakorolt hatásra. A hagyományos orvoslásban az nem tetszik nekem, hogy minden páciens csak egy darab test, aminek előírásszerűen kell működnie! Ha egy gyógyszerre vagy oltóanyagra valaki nem rendeltetésszerűen (az általuk elvárt módon) reagál, az bizony az ő baja, soha nem a gyógyszeré?!

Istenem, verem a fejem a falba! Ha akkor csak egy kicsit bátrabb vagyok! Ha nem engedek a nyomásnak! Ha akkor összepakolok és elhagyom ezt az embert pusztító országot! Akkor megmentem a gyermekem a további károsodástól…
Ha… sok a ha… sok mindent tehettem volna… sajnos akkor még nem voltam elég bátor…

Magyarországon sehol nem kaptunk segítséget. Az értelmi képességeket vizsgáló bizottság „soha nem hallott” oltáskárosodásról vagy oltáskivezetésről…

Julcsi_6“Nemes egyszerűséggel” értelmi fogyatékosnak nyilvánították Júliát és bejelentették, hogy ne várjak tőle túl sokat. Nem lesz egy második Einstein belőle.
Ilyenkor mindig arra gondolok, milyen perverz örömet érezhetnek ezek a “szakemberek”, amikor ilyen aljas módon megalázzák azokat a szerencsétlen gyerekeket és szülőket, akiket éppen ők tesznek tönkre! Julcsi mozgásképtelenségéről több képet is őrzök. Ezeket az orvosok meg sem akarták nézni – azt mondják, ne beszéljünk a múltról. A probléma viszont az oltásokkal kezdődött – ha nem oltják be őt születése után közvetlenül úgy, hogy egyébként is volt mivel megküzdenünk, nem tartanánk itt. Ha nem kényszerítenek a további oltásaira, nyilván nem tartanánk itt. De arról nem beszélünk – nem lehet. Az orvosok legyintenek. Az csak a múlt. Ok-okozat nem fontos.

Az egyik beszédfejlődést és képességet vizsgáló „orvos” azt mondta nekem, nagyon sajnál engem, mert túlságosan bízom Julcsában – ő aggódik énértem, mert tudja, milyen csalódott leszek, hisz hiú ábrándokat kergetek, amikor szeretnék segíteni a kislányomnak. Szerinte elpocsékolom az életem, mert nem értem meg hogy nem lehet segíteni a kislányomon – és a különböző fejlesztő szakemberek csak meggazdagodnak rajtunk! Azt javasolta, adjam Julcsit állami gondozásba és keressek magamnak gyorsan egy új férjet – mert öregszem és pár év múlva megkeseredett, magányos, csalódott vénasszony leszek…

Kegyetlen, undorító játszma ez, amellyel pokollá teszik a gyerekek és a családok életét. Ha ránézek az édes, aranyos, gyönyörű kislányomra, a sírás fojtogat.

Miért kellett tönkretenni Júlia életét ??? Miért nem kaphatott esélyt a gyógyulásra?

Vannak olyan országok, ahol ugyanolyan korán oltják a babákat, mint nálunk. A normális, gondolkodó orvosok pedig szörnyülködnek, mert az apró kisbabák nem tudják károsodás nélkül végigcsinálni ezt a fajta nehézfém-terhelést. Azt kérdezik, minek ennyi veszélyes kórokozó és nehézfém egy pár hónapos kisbabának

Gudics Andrea

 

Köszönjük a történeted megosztását – kérjük Istent, segítse meg csodával a családodat és adjon esélyt Julcsinak és neked – egy boldog életre. Megértjük és teljes szívünkből támogatjuk gyermeked egészségéért való harcodat! SZMOV

 

One thought on “Miért kellett Júlia életét tönkretenni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s